Címkék

, , ,

SzemereyBence2592

Fotó: Szemerey Bence

Indul a mandula: a  VOLT Fesztiválra április 10-ig kedvezményes belépőjegyeket válthatunk 🙂 ! Már majdnem teljes a Telekom VOLT Fesztivál  sztárkínálata: 5 színpadon 137 fellépővel várnak minket a szervezők.  Jön az Anna and the Barbies, Tankcsapda, Vad Fruttik, Punnany Massif, Hobó, Európa Kiadó, Beatrice, Intim Torna Illegál, a Halott Pénzzel együtt, ez az alap, de  nem maradhatunk le a Magashegyi Underground, Quimby, ÁkosCsík zenekar, Irie Maffia, Boggi, Palya Bea, Ocho Macho, Kowalsky meg a Voga vonulatról sem. Egy igazán különleges, innovatív megoldással is előrukkoltak a  VOLTosok: egymással szemben két nagyszínpad épül a Lővérekben, így délután 3-tól reggel 6-ig szünet nélkül váltják  egymást a zenekarok és DJ-k: amikor véget ér egy koncert, máris kezdődik a következő.

A nem mindennapi nemzetközi mezőnyben fellép idén nyáron– a korábban bejelentett –Slash, a Motörhead, David Guetta, Fatboy Slim, a Bastille, John Newman, a Rise Againstés, a Parov Stelar Band is. A mára szinte teljesnek mondható nemzetközi mezőny további nevekkel erősödött: érkezik még a keményvonalas,  lendületes és feszes tempójú, de néhol őszintén érzelmes rockzenében utazó belga Triggerfinger, a két tehetséges és ambiciózus osztrák elektronikus zenész-producer alkotta Klangkarussel, visszatérő vendég Sopronban a félig magyar  származású kanadai szupersztár, Tiga, az ugyancsak osztrák lounge-művész, Richard Dorfmeister,  a drum ‘n’ bass  élvonalából Sigma, a huszonéves berlini DJ-producer, Wankelmut és a párizsi drum’n’bass- és electrohouse alakulat, a Dirtyphonics is.

Természetesen rengeteg “első-bálozó” zenekarral is találkozhat a   közönség, illetve a Petőfi Rádió és a VOLT Produkció Nagy-Szín-Pad! című tehetségmutató-versenyének 9 szereplője is  fellép a programban.

Részletesen a programokról, jegyárakról, szálláslehetőségekről, utazásról itt 🙂 !

Reklámok